Polierbetonvloer plaatsen?

Een fraaie polierbetonvloer in uw nieuwbouw- of renovatiewoning? Daar werken wij als specialist ter zake uiteraard graag aan mee. U kunt hiervoor heel gemakkelijk een vrijblijvende offerte voor aanvragen, door ons via mail een schets, plan of foto van de doelruimte te sturen, bij voorkeur met het aantal vierkante meter. Binnen de twee à drie dagen kunt u dan een offerte verwachten.

Telefoneren kan ook, maar onze arbeidsintensieve activiteiten is er geen garantie dat u iemand aan de lijn krijgt. Stuur ons daarom een mail indien u een snel antwoord wenst. Tot binnenkort op uw werf?

Contacteer ons

Opgelet: Onze zaakvoerder werkt elke dat mee en is daarom moeilijker telefonisch te bereiken. Indien er geen direct antwoord is stuurt u best een sms of mail.

Telefoon
  • 0484/555695
E-mail
  • info@betonvloerplaatsen.be

FAQ

Is polybeton duur?

Nee, in vergelijking met een traditionele chappe en keramische vloer komt polybeton goedkoper en gaat ook zo 5 weken sneller. de prijs varieërt van 35 tot 65€/m2 naargelang de grootte.

Hoe lang duren de werken?

We hebben 1 dag nodig voor de voorbereidende werken en 1 of 2 dagen voor het storten van de betonvloer.

Wanneer mag de vloer betreden worden?

De derde dag na storten beton mag er voorzichtig op de vloer gestapt worden. Maar de eerste 3 weken mogen er geen puntbelastingen op komen.

Welke kleuren kan ik krijgen?

In principe alle kleuren, maar 99% zijn allen tussen wit en zwart (grijstinten). Witte beton en andere kleuren dan grijs zijn wel duurder. Beton is een natuurproduct en de kleur is nooit exact te maken zoals bv RAL kleuren.

Hoe kan ik de prijs weten?

Stuur gewoon een plan of schets of foto met de oppervlakte naar ons via mail en kort daarna krijgt u een gedetailleerde offerte.

Hoe onderhoud ik een polybetonvloer?

Hoe onderhoud ik een polybetonvloer?